Over ons

Henriëtte van Beek is in het najaar van 2014 gestart met Van Beek Wonen. Van Beek Wonen verzorgt het totaalplaatje van A tot Z voor raambekleding en vloeren op maat. De woninginrichting werkt met geselecteerde A-merken zoals Artelux, Kobe en Beautifloor.

Met een schat aan ervaring op het gebied van stoffen en materialen - opgedaan bij het ondergelegen gordijnenatelier - is de stap naar een eigen showroom voor de complete woninginrichting niet meer dan logisch. Er is een nauwe samenwerking met het gordijnenatelier om de beste kwaliteit te kunnen leveren. In dit atelier bestaat nog de pure ambacht van het handmatig maken van gordijnen op maat.

 

In de knusse showroom heerst een toegankelijke, gemoedelijke sfeer. Kenmerkend voor het team van Van Beek Wonen is de persoonlijke en vriendelijke werkwijze. Altijd op zoek naar die ene oplossing voor uw verzoek. Hier kunt u in alle rust stoffen zien, voelen én beleven. We komen ook bij u thuis om de sfeer van uw woning te proeven en zo een goed beeld van uw (t)huis te krijgen. Service is dan ook één van onze belangrijkste kenmerken. Met een klein en hecht team van experts zijn de lijnen kort en wordt snel geschakeld. Ervaar het gerust eens zelf...

Van Beek Wonen is boven het Gordijnenatelier C.V.M. aan de Oude Barneveldseweg gevestigd.

Ik zie u graag eens in onze showroom!

Groet,

Henriëtte van Beek